Kupovina

Tempo

Tempo

DOBRODOŠLI NA TOP DESTINACIJU ZA NISKE CENE!

U maloprodajnoj mreži kompanije Delez Srbija posluje 12 Tempo centara, četiri u Beogradu, po jedan u Nišu, Novom Sadu, Kraljevu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Čačku, Užicu i Šapcu.

Prvi Tempo centar u Beogradu je otvoren 15. jula 2004. godine . Na površini većoj od 5.000 kvadratnih metara Tempo Viline Vode je podrazumevao širok asortiman proizvoda namenjenih profesionalnim kupcima koji su bili u prilici da po niskim cenama obave veliku kupovinu.

Tempo Ada je prvi hipermarket u Srbiji koji je odgovorio svetskim trendovima uređenja prostora, pa se tako na oko 6.000 kvadratnih metara na Obrenovačkom putu br 3 i među 30.000 artikala, osećate kao da ste u laganoj promenadi. Ovaj objekat je renoviran tokom 2015. godine, a zvanično je otvoren 03. aprila 2015.

UVEK U AKCIJI!

Kroz niske redovne cene, atraktivne promocije kao i događaje koji se organizuju za potrošače tokom cele godine Tempo je uvek u akciji. Iza slogana koji na najbolji način pokazuje posvećenost cilju da su potrebe kupca uvek u fokusu stoji priča o dobrim cenama i kvalitetnoj ponudi.